SOFÍA HABLA CON ROSALINDA

SOFÍA HABLA CON ROSALINDA
ILUSTRACIÓN DE ¿DÓNDE ESTÁ LA PRINCESA?

jueves, 11 de octubre de 2012

LIBROS DE OCTUBRE DEL GRUPO LEO. SEGUNDO LIBRO: EN LES MARS PERDUDES

Aquí tenéis el segundo libro recomendado para octubre por GRUPO LEO, en este caso en lengua valenciana.
Se trata del "Premio Bancaja de Narrativa Juvenil" y se titula EN LES MARS PERDUDES, de la autora Raquel Ricart.
Ressenya:
Ara fa tres anys que el pare va contar un secret a tota la família que va provocar el divorci amb la mare. Des de llavors, Alícia, una jove de 14 anys, no havia rebut una notícia tan bona com aquella: Per fi unes vacances de veritat! Una travessia en vaixell per les illes gregues amb la mare, l’Andreu i la resta de cosins. A falta d’uns dies per a la partida, Alícia sofreix una mala caiguda i ha de quedar-se a terra. Abatuda i amb la cama trencada, al pis de son pare només trobarà una tauleta plena de llibres i una ullera de llarga vista molt especial. Tot i el mal començament de les vacances, sembla que tot es confabula per tal que Alícia siga la protagonista d’una aventura màgica i inoblidable que canviarà la seva vida i la de la gent que més s’estima.
A partir de 14 años.
Este libro ha sido recogido en el suplemento LA TIZA del diario INFORMACIÓN del día de ayer, 10 de octubre de 2012.
TODA LA INFORMACIÓN AQUÍ.

2 comentarios:

 1. Un argumento que promete y una protagonista de la que me encanta su nombre, va a ser que las Alicias tiene como destino vivir un sinfín de aventuras,

  Un abrazo.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Me parece a mí que las Alicias tenéis mucho peligro, o al menos mucha fantasía e imaginación, que nunca deben faltar.

   Un abrazo.

   Eliminar